Julekalender 3. december: Vind Deborah Lippmann Minilakker gavesæt

logover

Regler: Hver dag i løbet af december vil jeg lave et indlæg med et eller flere produkter. For at deltage i lodtrækningen skal du udfylde rafflecopter formularen. Der kan du deltage ved blot at udfylde dit navn og email, og så kan du tjene ekstra lodder i puljen ved at udfylde de forskellige ting. F.eks. så kan du følge bloggen på bloglovin, følge med på facebooktwitterinstagram eller lægge en kommentar. Der vil være 1 vinder hver dag, medmindre andet er oplyst. De første 12 vindere vil blive udtrukket den 14 december og de resterende den 25 december, så du kan deltage i en eller alle låger, det er helt op til dig 🙂 Hvis du ikke kan se formularen så skal du disable eventuelle adblocks du har installeret 🙂

Dagens låge:

I dag har jeg allieret mig med LuxBeauty.dk som har kastet en lækker præmie ind bag dagens låge, nemlig en gaveæske med 3 Deborah Lippmann minilakker i. 8 ml er der i hver flaske og farverne er My Prerogative, Putty in your hands og Raspberry Beret. Sættet har en værdi af 398 kr. og hvis i ikke kan vente med at se om i vinder det, så kan det altså også fås lige her 🙂

deborahlippmanngavesaet
a Rafflecopter giveaway

Indeholder affiliatelinks.

97 comments

 1. Se de lakker er så fine, de passer lige til min lille samling. Og så har jeg faktisk aldrig før prøvet lakker fra det mærker og har hørt så meget godt om dem.

 2. Hvor er de flotte… Specielt den midterste kunne jeg forestille mig som en rigtig god hverdags farve 🙂

 3. Du er så god til at forkæle altså 😀
  Jeg vil meget gerne være med 🙂 følger både her og der og alle vegne 😉
  god dag

 4. Iha, du bliver bare ved med at hive skønne ting ud af ærmet! SKØNT!
  Glæder mig til resten af december 😀

 5. Åh nogle fine farver! De kunne være så fede at vinde – især også hvor jeg ikke holder jul og derfor ikke får gaver

 6. Jamen, hvad kan jeg sige – Jeg ELSKER alt hvad der har med negle og neglepynt at gøre, og disse lakker er jo bare skønne
  Rigtig glædelig jul til alle

 7. Skønne gaver 🙂

  Der er én ting jeg slet ikke fatter og det er hvordan jeg skal linke et link til min profil. Hvordan gør jeg det?

  1. Hvis du trykker på Your Profile på bloglovin så kan du hvis du trykker på edit, sætte et brugernavn, og det er det du skal linke til, når du altså har gemt det 🙂

 8. Har aldrig prøvet det mærke og kunne godt tænke mig at prøve det er mega neglelak elsker
  de bedst neglak hilsner Josephine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.