Julekalender 4. december: Vind 4 neglelakker

logover

Regler: Hver dag i løbet af december vil jeg lave et indlæg med et eller flere produkter. For at deltage i lodtrækningen skal du udfylde rafflecopter formularen. Der kan du deltage ved blot at udfylde dit navn og email, og så kan du tjene ekstra lodder i puljen ved at udfylde de forskellige ting. F.eks. så kan du følge bloggen på bloglovin, følge med på facebooktwitterinstagram eller lægge en kommentar. Der vil være 1 vinder hver dag, medmindre andet er oplyst. De første 12 vindere vil blive udtrukket den 14 december og de resterende den 25 december, så du kan deltage i en eller alle låger, det er helt op til dig 🙂 Hvis du ikke kan se formularen så skal du disable eventuelle adblocks du har installeret 🙂

Dagens låge:


a Rafflecopter giveaway

75 comments

  1. Jeg er vild med moonstone og har været det siden jeg så den på din blog første gang. Jeg krydser fingre!!

  2. Er vild med FNUG lakkerne. Savner at kunne putte en af de smukke farver på neglene (igen).
    Jeg “pyntede” jo gaden med min FNUG Holografiske lak dagen efter jeg fik den *snøft*

  3. <3 sender med glæde en kæmpe jule deler til alle og ønsker at blive forkælet i den søde juletid <3 <3 forsat god Jul til alle <3 <3

  4. De ser virkelig fede ud 🙂 Især den med sølv/lyserød glimmer kunne jeg rigtig godt tænke mig at kigge nærmere på 🙂

  5. Jeg har længe ville prøve Fnug neglelakker, men har aldrig fået det gjort. Dette kunne være den perfekte mulighed for at prøve dem 🙂

  6. Haha, sad lige nøjagtigt og bed negle da jeg startede videoen og frem til, at du sagde, at vi ikke behøvede at bide negle over hvilke lakker vi ville vinde. Var nu ikke derfor jeg startede 😛

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.