Julekalender 5. december: Vind CND Vinylux

logover
Regler: Hver dag i løbet af december vil jeg lave et indlæg med et eller flere produkter. For at deltage i lodtrækningen skal du udfylde rafflecopter formularen. Der kan du deltage ved blot at udfylde dit navn og email, og så kan du tjene ekstra lodder i puljen ved at udfylde de forskellige ting. F.eks. så kan du følge bloggen på bloglovin, følge med på facebooktwitterinstagram eller lægge en kommentar. Der vil være 1 vinder hver dag, medmindre andet er oplyst. De første 12 vindere vil blive udtrukket den 14 december og de resterende den 25 december, så du kan deltage i en eller alle låger, det er helt op til dig 🙂 Hvis du ikke kan se formularen så skal du disable eventuelle adblocks du har installeret 🙂

Dagens låge:

Tilbage i sommers, der kom CND med lidt af en verdensnyhed og den var jeg altså ret begejstret for. Lak der holder, i 7 dage, uden at rykke sig, det var jo næsten ikke til at tro. Men det passer og i kan selv læse min anmeldelse af sættet, lige her. I dag har en heldig vinder mulighed for at vinde et sæt. Weekly Topcoat som skal lægges på sidst og to farver, Powder my nose og Lavishly Loved. Sættet har en værdi af 375 kr. 🙂

cndpowdermynose
a Rafflecopter giveaway

Præmien er venligst sponsoreret af PRessence

77 comments

  1. Nøj hvorfor har jeg aldrig høre om den? Det lyder jo næsten for godt til at være sandt – jeg krydser fingre for at jeg er den heldige 🙂

  2. Jeg har så gerne ville prøve Vinylux, men har ikke været et sted hvor jeg kunne få fat på det, endnu!

  3. Jeg vil så gerne prøve denne lak! Kunne godt bruge en lak som holdt så længe, som de påstår at den kan. <3 🙂

  4. Jeg har altid ønsket mig en neglelak i den farve som Lavishly Loved er. Derfor ville det være super dejligt at vinde 🙂

  5. Falder bagover af alle de fede ting der er på højkant! 😀 norj dem her ville jeg gerne prøve!

    Luisa

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.