Julekalender 6. december: Vind L'Oréal Paris Million Carats collection

logover

Regler: Hver dag i løbet af december vil jeg lave et indlæg med et eller flere produkter. For at deltage i lodtrækningen skal du udfylde rafflecopter formularen. Der kan du deltage ved blot at udfylde dit navn og email, og så kan du tjene ekstra lodder i puljen ved at udfylde de forskellige ting. F.eks. så kan du følge bloggen på bloglovin, følge med på facebooktwitterinstagram eller lægge en kommentar. Der vil være 1 vinder hver dag, medmindre andet er oplyst. De første 12 vindere vil blive udtrukket den 14 december og de resterende den 25 december, så du kan deltage i en eller alle låger, det er helt op til dig 🙂 Hvis du ikke kan se formularen så skal du disable eventuelle adblocks du har installeret 🙂

Dagens låge:

En heldig vinder får hele L’Oréal Paris Million Carats kollektionen. Jeg har løbende vist hele kollektionen frem på bloggen, lige pånær en enkelt lak. Kollektionen består af 3 lakker, Sequin Explosion, Platinum Chic og Sapphire Blue, læbestifterne Organza og Sparkling Amethyst. Samt Volume Million Lashes Golden Black mascara og Volume Million Lashes topcoat glitter mascaraen 🙂 Sættet har en værdi af 560 kr.

millioncarats
a Rafflecopter giveaway

Præmien er venligst sponsoreret af L’Oréal Danmark

73 comments

 1. Fantastisk kalenderlåge!
  Jeg har haft kig på denne kollektion, den er så fin at jeg nok ender med at købe lakkerne alligevel.

 2. Ville elske at eje disse produkter, er helt vild med dem. Håber jeg bliver den heldige vinder.

 3. Fantastisk kalenderlåge!
  Jeg har haft kig på denne kollektion, den er så fin at jeg nok ender med at dem 🙂

 4. Har længe ville prøvede nogle af disse neglelakker, men har aldrig fået det gjort, så dette ville være den perfekte mulighed for at få dem prøvet. Jeg har prøvet den helt originale Volume Million Lashes mascara og den er virkelig god, så derfor kunne det være super fedt at vinde disse, da jeg synes de er ret dyre 🙂

 5. Hold nu fast en lækker præmie!!
  Flere af tingene har jeg stået og savlet over i Matas flere gange :p
  krydser fingre!
  Luisa

 6. wow… altså søde rijah, kan du ikke bare lukke julekalenderen nu, og så sende det hele til mig :O) :O) :O) Selvfølgelig er jeg med i denne også :O)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.