Fancy Friday – Inspireret af din yndlings sommerdrik/drink

Så er det endnu engang fredag. Jeg har let og elegant lavet noget super nemt for en gangs skyld. Nok mest fordi jeg ikke havde alverdens tid til at hverken at udtænke eller lave det 🙂 Har vagter i disse dage nemlig  :Laugh:

Inspirationen til det her er egentlig bare milkshake. Jeg ELSKER milkshake og kan sådan set drikke det året rundt, men om sommeren så ryger de jo bare endnu nemmere ned. Milkshakes kan der jo også komme meget varierende ting i, så den kan jo have mange farver, så der var jo næsten frit valg :Heart:  Derfor har jeg sådan set heller ik rigtig en yndlingssmag, altså man kan jo altid bruge chokolade, men både pistachie, banan, jordbær osv. kan bruges.

Jeg har så også min egen slags milkshake, som jeg ofte laver derhjemme. Det er is, f.eks Chokomarcipan, mælk og chokolade sauce. Det er nok min favorit, når det kommer til de hjemmelavede af slagsen  :Hot:

Farverne jeg har brugt er begge fra Essies sommer kollektion 2015, som jeg har på bloggen om et par dage.

Den blå hedder Pret-a-surfer og den gul/grønlige hedder Chillato. Men den er altså meget mere grønlig irl end hvad den er på billedet her. Der ligner den nemlig mere den er gul og det er den altså ikke  :ohnoes:

Beklager at min cleanup ved negleroden er ikke-eksisterende, men jeg kunne ikke finde min cleanup brush 🙁 Forsøgte mig med en vatpind, men det gik ikke så godt, så lod resten være…  :Crying:

Har i iøvrigt set de søde emojis jeg har fået fikset i kommentar feltet? :ThumbsUp:

Milkshakenailedit


Fancy Friday – Inspireret af din yndlings sommerdrik/drink

1 comment

  1. Det er en ret lækker gul-grøn farve og ja, milshake er fantastisk.

    Banan og stratitellais er fantastisk, gerne med hjemmelavet kakaomælk (= varm kakao der er nedkølet)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.