Essie Summer Collection 2015 – swatches

Indlægget indeholder affiliatelinks

SÅ er den her! Essie Summer Collection 2015! Nå ja og den danske sommer! MEN nu må sidstnævnte gerne fise af igen, så vi kan holde ud at eksistere.. Ellers tager jeg frivilligt på arbejde den næste måneds tid for at misbruge AC’en… 🙂 Så vil jeg gerne vinke farvel til sommerferie, hvis den skal blive så varm her… Nå men videre til de nye farver 😉

Essiesummercollection2015Essiesummercollection20152

Som i nok kan se, så er der to sæt billeder. Jeg startede nemlig med at tage billeder af dem som jeg normalt gør, da jeg ikke troede jeg ville få chancen for at tage nogen udenfor. Men i dag sneg jeg mig lige til at lave lidt. Så nu får dem at se i solskin og indendørs med blitz 🙂 Men det gør vel heller ikke noget, tænker jeg? 😉

Kollektionen byder som vanlig på 6 nye farver og dette års bud på sommerlakkerne har alle et lidt støvet skær over sig og ikke mindst lidt pastel. Jeg må ærligt sige, jeg er fan 🙂 De er skide flotte farver!

Essie Chillato

En lidt sær farve, som ikke rigtig kan bestemme sig for om den er grøn eller gul. Men vi er ude i noget pistachiefarve, når man altså kan se den som den nu engang ser ud. Den her er den eneste hvor jeg måtte ud i tre lag for at dækningen var pæn. På indendørs billedet vil i nok mere kunne se det grønlige.Essie ChillatoEssie Chillato

Essie Peach Side Babe

En smuk koral farve, som bare indbyder til at komme på fusserne. Hvilket den helt klart også kommer, ligeså snart jeg orker at foretage mig noget som helst 🙂 Den dækker fint ved to lag.
Essie Peach Side BabeEssie Peach Side Babe

Essie Pret-a-surfer

Dejlig støvet blå, som var nem at arbejde med og jeg vil nok påstå den kan dække med et enkelt lag, men jeg har brugt to her. Essie Pret a surferEssie Pret-a-surfer

Essie Private Weekend

Lidt af en joker. Jeg troede nemlig vi var ude i en ganske almindelig hvid, men den viste sig at have en smule shimmer i. Jeg vil endda vove at påstå det er flakies, men de er altså meget små og diskrete. Den er her vist med to lag på udendørs billedet og tre på det indendørs. Essie Private WeekendEssie Private WeekendEssie Private Weekend

Essie Salt Water Happy

Igen en flot støvet blå, blot lidt lysere. Synes dog også den har en smule grå undertoner, men det kan godt være det bare er mig 🙂 Den dækker også fint ved to lag. Essie Salt Water HappyEssie Salt Water Happy

Essie Sunset Sneaks

Den uundgåelige røde, som næsten er finde i alle Essie kollektioner og heller ikke denne gang slipper vi. Dog har den både lidt lyserød og orange i sig, så den kan godt snyde hvis man bare ser den i flasken. Men jeg synes nu stadig den er pæn 😉 To lag er den vist med. Essie Sunset SneaksEssie Sunset Sneaks
Det var så årets sommer kollektion fra Essie. Hvad siger i til den? Jeg synes den er smuk og det er nogen rigtige flotte sommerlige farver, som helt sikkert passer til den hede vi oplever lige nu 🙂

Kollektionen vil være at finde i butikkerne og formentlig også webshops fra uge 29. Prisen er som altid 99,95 kr. og føres hos magasin.dkmatas.dk eller billigvoks.dk (aff.links)

Essie summer 2015

Essie Summer Collection 2015anmeldelse2

2 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.