Stockholm tips – kom med jeres guldkorn

Stockholm tips
Billede fra whitecase.com

Nu ved jeg godt jeg efterlyste tips til Berlin for et stykke tid siden. Meeeen det var så inden vi så hvor meget sådan en færgetur koster over vandet koster. Så Berlin bliver gemt til en anden god gang og nu har jeg jo også jeres tips til det, så det er jo fint 😀

Nå men der blev tænkt og tænkt og så landede vi på Stockholm. Jeg har jo boet i Sverige og har altid haft en kærlighed til landet. Så tanken var stadig, vi vil køre til destinationen uden det kostede en formue. Så her er det trods alt kun en bro der skiller os. Jeg har været i Stockholm en enkelt gang, på togstation, så det er ikke meget af byen jeg kender.

Så nu leder jeg altså efter jeres Stockholm tips. Jeg har styr på Gröna Lund, Junibacken og Cosmonova. Men ellers så ved jeg ik rigtig hvad der er at ting at se. Hverken mig eller manden er specielt interesseret i voldsomme kulturelle ting, såsom slotte eller museer, så det er nok mere hvad der er at finde på ud over de førnævnte.

Jeg tænker også lidt på nogen ture med båd, da der unægteligt er en del vand i Stockholm. Vi skal bo på Scandic Malmen, Södermalm, som er ret centralt så vi burde kunne komme ret nemt rundt til ting.

Så nu håber jeg at nogle af jer har lidt guldkorn oppe i ærmet, så vi har lidt mere at vælge imellem at lave når vi nu er der. Gerne også en tur ud af Stockholm, hvis der er noget at se i nærheden, 50-60 km væk max.

Stockholm tips

1 comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.