Chanel Orange Fizz

Som skrevet tidligere var den anden Chanel også en af de gamle, nemlig Orange Fizz og den er jo allerede en klassiker 🙂 Den var enormt hypet tilbage i 2009 og jeg kan ikke huske om den faktisk kom frem dengang eller den havde været fremme før det og så bare pludselig blev in igen. Den var i hvert fald ikke til at støve op særlig mange steder og mange måtte gå forgæves.

Jeg besluttede mig i dengang til at købe Miami Peach i stedet og den er også blevet brugt flittigt. De to minder en del om hinanden, men er alligevel ret forskellige. Og tror også jeg bliver nødt til at sammenligne dem på et tidspunkt, bare for at se hvor stor ligheden/forskel der er 🙂

Og her er den altså så, to år efter sin storhedstid 😛 Men den er jo stadig en skøn farve. Så den bliver helt sikkert også flittigt brugt til sommer 🙂 To lag er nok det optimale her, men et enkelt tykt lag kan også gøre det.

The other new Chanel polish I got was this one. It was really popular in 2009 and was hard to find. Today its part of the normal selection that Chanel has of polishes. I have Miami Peach as well and I plan on doing a comparison at some point, to see the similarities/differences 😛

5 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.