Rimmel & BB Couture & CND

Lidt flere forskellige mærker 🙂 De 3 CND’er var nogen af mine første neglelakker jeg købte da jeg for alvor begyndte at få lidt mere interesse for neglelak. Den første post med det kan ses lige her, det var den spæde start og et af de første indlæg her på bloggen. Og det er ikke fordi jeg har glemt Maybelline’n men synes overskriften ville blive alt for lang hvis den også skulle stå der i 😛

Men det var bare lige et hurtigt pip fra mig og så vil jeg tjekke ud her det næste døgns tid eller 2 da jeg skal på nattevagt. Så jeg skal bare hjem og slappe af nu og soooove… Gnat Zzzzz…

Some more random polishes.. The 3 CND’s was some of the first polishes I got after I caught the nailpolish interest. One of my first posts on the blog was with these 🙂 See it right here.

3 comments

  1. Er helt vild med den lysegrønne fra BB Couture, den ser vildt lækker ud 🙂 Og hvor er det sjovt at se gamle posts! Hold da op hvor har du mange lakker nu i forhold til dengang 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.