Barry M – Neon Pink

Jeg undskylder på forhånd og råder ikke nogen til at kigge direkte ind i neon farven 😛
Den er meget skarp 😉

Valentins dag bliver ikke fejret herhjemme hos os i dag.. Jeg er nemlig på nattevagt. så jeg ligger og sover hele dagen og så er der jo ikke meget tilbage af dagen inden jeg skal på job. Så den afholder vi en anden dag 🙂 Og i den anledning er der heller ikke en romantisk rød farve på neglene. Men derimod skrigende pink… Ja for at sige det mildt 😉

Det øverste billede er ganske alm. overskyet dagslys og det nederste er taget med kamerarets blitz. Det er altså en rimelig hidsig neon vi har med at gøre her, men den er jo også super fed 😀 Den dækker ved 2 lag og den holder også rigtig fint 🙂

Men ehm ja happy valentines day fra mig med neon pink <3

Apologies in advance and a warning! Do not stare directly in to the neon color! 😛

We are not celebrating Valentines today, since I am going to night shift. So we are celebrating some other night, so in that case I dont either have any special manicure for Valentines. But a very very very neon pink polish 😉 The top picture is natural light/overcast and the bottom is my camera blitz. Its a pretty wild neon, but I love it! Two coats do the trick 🙂 But ehm.. Happy Valentines day from me with neon pink <3

10 comments

  1. ja den er rigtig flot, den er en af de eneste neglelake jeg har opbrugt . Og den er især fed om sommeren 🙂

  2. Var lige ved at tjekke dine Barry M swatches, og så så at du også har spam-links i dette post.. 🙁

    1. Ja det er lidt noget pis 🙁 jeg er ved at prøve og finde ud af hvad der præcist er sket og prøver lidt og forhindre det sker igen. Og så håber jeg meget at man kan fjerne det automatisk, da jeg ik lige kan overskue at fjerne det manuelt på over 900 indlæg 🙁

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.