Elf's

Elf is in da house! Eller noget 😛 Så kom turen til det udmærkede billige mærke e.l.f. Deres neglelakker er over al forventning hvis man sammenligner med prisen i hvert fald. Der er nogen der er bedre end andre, men alt i alt er det et mærke jeg er ganske tilfreds med.

De har efterhånden rigtig mange forskellige farver og det virker også til at de forsøger at komme med tidens farver og ikke mindst de trendy farver som f.eks dem man har set fra Chanel og lign. Dog når jeg kigger ned over billederne hed fornemmer jeg en farve som nok dominere mere end de andre, ja i kan jo selv gætte det 😛

Det eneste jeg finder lidt mærkeligt ved deres lakke, er at som i nok kan se i et par stykker af dem, er en underlig misfarvning i farven. Se f.eks første og sidste lak på det nederste billede og nr. 2 på det øverste billede. Det er ikke fordi lakken har skilt sig nemlig og har forsøgt at ryste mig ud af den, men det har ikke rigtig virket. Nå men altså hvad kan man også forvente med en lak til 12 kr. Jeg synes overall at kvaliteten er helt i top og de kan klar anbefales hvis man vil udvide sin samling nemt og billigt 🙂

De står ikke i nogen speciel orden, så hvis der er nogen farve som at i vil vide navnet på, ja så spørg i bare. Same procedure as last year James 😉

So here is all my elf polishes. Not surprising that I have many of these right? Since the price is so low, that they are practically begging you to buy at least 4-5 every time you shop at elf’s, that is pretty much what I do 😉

7 comments

  1. Pingback: Elf’s

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.