Barry M – Cyan Blue

Den her er en mere af de nye jeg købte med hjem i den sidste Barry M pakke. Den er så flot synes jeg 😀 Jeg tror jeg er ved at få mig en ny ynglings farve ;D Altså… intet kan slå lilla selvfølgelig, men den her er altså ved at være godt deroppe af 🙂 Da jeg fik pakken med de her i, så måtte jeg jo lige prøve dem på og der var også en hvid, som jeg viser en af de næste dage, og så en sort. Og dem prøvede jeg så alle sammen på den ene hånd. Havde 2 negle med hvid, 1 med sort og så 2 med blå på. Og synes det faktisk så ret fedt ud. De der skittles negle er jeg ved at være lidt glad ved plus man også får lidt mere farverige negle. Så det kan altså være jeg flasher negle med lidt forskelligt på lige pludseligt 🙂

Nå men videre til hvor godt den dækker. Det kan klares med 2 lag og så er det fint, det er også hvad der er på ring og lillefinger. Alt i alt en super fin farve, jeg er allerede er rigtig glad for 🙂

One more from my last Barry M order. A beautiful blue that covers nicely with 2 coats 🙂

14 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.