Loreal Pure Clay Mask – Purify, Exfo og Glow

Loreal Pure Clay MaskLoreal Pure Clay Purify Mask

Umiddelbart førstehåndsindtryk når man påføre den i ansigtet: Den dufter meget parfumeret og jeg var derfor ret bange for om jeg overhovedet ville kunne tåle masken. Det kunne jeg dog heldigvis godt. Den var let at fordele og synes ikke det var for nemt at få for tykt lag.

Den var næsten tørret ud da der var gået de 5-10 min. og den skulle vaskes af. Der hvor den var tørret omkring næsen så var porrerene ret tydelige og jeg er næsten ked af jeg ikke fik taget et billede, da jeg synes det så lidt sjovt ud 🙂 Det må jeg lige fikse næste gang jeg bruger den. 

Følelsen af huden bagefter var blød og det lovede matte udseende af huden var der ganske rigtigt. Dog må jeg have lidt tør hud end hvad jeg lige troede, da jeg godt synes at min hud kunne trænge til lidt fugt bagefter. Det går jeg næsten også udfra at man skal give huden? 🙂 Så det fik en omgang olie af den sædvanlige.

Purify masken fik jeg desværre ikke taget et billede af.

LorealPureClayExfoMask
Loreal Pure Clay Exfo Mask

Loreal Pure Clay Exfo Mask

Umiddelbart førstehåndsindtryk når man påføre den i ansigtet: Denne dufter også meget parfumeret og det lavede sådan en tingly fornemmelse til at starte med, så det var lige før jeg fjernede den igen. Men det gik hurtigt over, så tænkte jeg tager chancen. Der er nok noget mere virksomt i en exefolierings masken end purify masken. Der er også små bitte korn i som selvfølgelig er en del af exfolieringen.

Den var tørret i ansigtet efter ca. 8 min. og denne skal selvfølgelig også vaskes af. Dog prøvede jeg at lavede lidt cirkulerende bevægelser for at få det sidste med og ud af de små korn i.

Huden føltes blød bagefter og ikke ligeså tør som med Purify masken. Til gengæld har jeg så brugt White Tea Balancing Creme fra JorgObe bagefter, frem for min olie, da jeg ikke helt kunne li fornemmelsen efter det kom på. Måske det har været for meget?

Loreal Pure Clay Glow Mask
Loreal Pure Clay Glow Mask

Loreal Pure Clay Glow Mask

Førstehåndsindtryk: Igen parfumeret, dog ikke så meget som de to andre. Den er tyk men nem at fordele. Synes måske der er lidt mere claymaske over den her end de to andre.

Jeg kunne mærke ret hurtigt at den begyndte at tørre, ansigtet blev i hvert fald meget hurtigere “stift” i det.  Den var nok cirka 6 min. om at tørre, så man kan røre det med fingrene uden der sker noget. Farven bliver lysere grå i det jo længere tid den tørrer.

Jeg tog masken af i badet, de andre vaskede jeg af over håndvasken. Om det gør en forskel aner jeg ikke, men huden efter den her masken havde klart den reneste og blødeste følelse. Efterfølgende klemte jeg de sidste par dråber ud af min Marula olie. Så gav jeg den en omgang AntiRedness Calming Serum fra Exuviance(den virker SÅ godt), da min hud var meget rød efter badet. Men det sker altså altid for mig i badet, jeg heder helt vildt op 😉 Så sluttede jeg af med Darphin Vitalskin som er en replumping energic cream.

Min hud havde det virkelig lækkert efterfølgende. Glow vil jeg ikke sige jeg sådan kunne se, men jeg har jo så heller ikke rigtig noget at glow’e over, når min hud er så lys som den er 😛

Loreal Pure Clay Glow Mask
Loreal Pure Clay Glow Mask

Det her er altså skrevet imens og efter jeg har taget maskerne på/af, så det er een gangs brug jeg beskriver her. Skal jeg komme med en umiddelbart konklusion, så er det klart Glow og Exfo masken er dem der giver den reneste og blødeste følelse efterfølgende. Hvis jeg ændrer mening om det efter fremtidig brug så skal jeg nok melde tilbage. Men jeg tror det umiddelbart ikke 😉

Masken kan købes hos Matas og sikkert også andre steder. Jeg var så heldig at købe dem i sidste uge hvor der var 20 kr. rabat på hver. Ellers så er normalprisen 99,95 kr. pr. stk. De kan selvfølgelig også købes online på Matas.dk

Loreal Pure Clay Mask

2 comments

    1. Haha tak 😀 Jeg er jo heller ikke parfume elsker i den forstand, så jeg var positivt overrasket, trods de dufter af det 🙂 Håber du vil kunne li dem også, rigtig god dag til dig også <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.