African Botanics Pure Marula Oil

Indlægget indeholder reklame links

Nu har jeg brugt min African Botanics Pure Marula Oil i et par måneder og jeg er vildt tilfreds med den! Så tænkte at nu skulle i altså have en anbefaling 🙂

Efter jeg begyndte at bruge olien, morgen og aften så er jeg helt stoppet med at bruge en dag- og natcreme til ansigtet og som en lille bonus havde jeg noget eksem på håndleddet som er fuldstændig forsvundet!

African Botanics Pure Marula Oil

Når jeg bruger olien så pumper jeg 2-3 gange ud i håndfladen, masserer det ud i hånden og derefter i ansigtet, som selvfølgelig er rengjort først. Det som er tilovers bruger jeg på hænder og hals. Og på hænderne har det altså udført mirakler.

Her om vinteren så bryder min atopiske eksem ofte ud, sidste år var det rigtig slemt. Men i år har der intet været, indtil videre, 7-9-13, så håber jeg ikke det kommer selvfølgelig. Nu har det jo heller ikke været særlig koldt, så det kan jo også være derfor det ikke er brudt ud. Men jeg håber sådan at det her olie har hjulpet på at holde det væk. Skal nok melde retur hvis det nu skulle komme alligevel. Der er jo ingen grund til at udråbe noget til at være et mirakelmiddel, hvis det ikke er det. Men lige nu så er det altså 😛

I ansigtet har det også virket rigtig godt, jeg har fået en meget pænere hud end jeg havde før. Jeg er nemlig ret slem til at glemme det med dag- og natcreme og derfor så var det også lidt op ad bakke og huske det her. Men efter jeg kunne se resultater forholdsvis hurtigt så blev det altså meget nemmere at huske det.

Lidt info om Marula oil  skal i selvfølgelig også have.

Det er en 100% naturlig, koldpresset, glutenfri, vegansk, organisk olie uden konserveringsmidler. Olien er hurtigt absorberende, let og har en ikke-fedtet konsistens. Altså nu er det en olie, så der er jo selvfølgelig en smule, men det går stærkt. Der er virkelig mange gode ting ved olien, så man skulle tro det er løgn. Men det er det ikke 😉

Olien vandt i øvrigt også Danish Beauty Awards Grønne pris i 2014. Så der er altså noget om snakken 🙂 I kan læse lidt mere om olien og dens gode egenskaber på Pureelements.dk

Der er dog et enkelt men…

Prisen… for den er altså en smule pebret, men jeg synes bestemt pengene er givet godt ud. Den koster 875 kr. for 60 ml. hos f.eks HouseofStars.dk. Jeg var så heldig jeg købte min til Beauty PR messen og sparede dermed 200 kr. Så det er et meget lille men 😉

Jeg fik at vide der ville være til ca. 8 mdrs. brug. Og jeg har brugt min i ca. 2 mdrs tid. og der er sunket nok en 1½ cm. Så det passer nok meget godt. Jeg tror faktisk at det ekstra man giver for olien, gør at man ender med at spare penge på dag- og natcremer, hvis man nu stopper med at bruge det, ligesom jeg 😉

Det jeg elsker mest ved olien er dog duften, når man massere den ud i ansigtet så kan man rigtigt dufte olien… Og den kan jeg altså ikke beskrive, det er sådan en duft der skal opleves 😉

Jeg så i øvrigt også på HouseofStars.dk at der et lille sæt på udsalg lige nu, hvor der udover 5 ml. African Botanics Pure Marula Oil også er 3 andre af Pure Marula Oil produkterne i. Nemlig Cleansing Oil, Mineral Cleansing Mask og Shimmering Gold Oil, til kun 350 kr. så det kunne være en oplagt mulighed for at prøve olien og i den grad spare nogen penge. Normalprisen er nemlig 950 kr.!

Jeg tror faktisk selv jeg ender med at klikke det sæt hjem der! Er der nogen af jer derude som er lige så begejstret for Pure Marula Oil som jeg? 🙂

African Botanics Pure Marula Oil

5 comments

  1. Hej Maria. Jeg har det helt som dig med den olie. Den er bare skøn! Effektiv, drøj, og så duften. … Uummmmm. Den skal nemlig opleves. Hver dag stod jeg og masserede den på, og tænkte, hvad er det den dufter af, men kunne heller ikke beskrive den. Jeg brugte også rense olien, så også mit håndklæde duftede bare så lækkert af Marula 🙂 knus V.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.