GOSH – Greed

Så har jeg den første af de nye GOSH lakker til jer 🙂 Den er som i nok kan se, en glitter lak og på det øverste billede er der kun et lag på hver negl og det nederste, de sædvanlige 1-2-3-4 lag 🙂 Normalt synes jeg egentlig at en glitter skal oven på en farve, men jeg synes den her godt kan gå an alene. Hvad siger i? Lakken her minder i øvrigt meget om Deborah Lippmann Boom Boom Pow hvor den største forskel må være hvor mange glitter stykker der kommer på ved hvert lag. I det her tilfælde er det GOSH lakken som er mest glitter mættet i hvert fald 🙂 Basen af farven virker også lidt mere guldfarvet, hvor at Boom Boom Pow er helt klar. Men det kan godt være det bare er fordi der er flere af de små stykker glitter i 😀 Kan i li den her? Jeg er jo lidt splittet når det kommer til glitter lakker.. Så skal vi ik bare sige den er da meget flot 😉 GOSH GreedGOSH Greed

1 comment

  1. Hurra! Jeg har ønsket mig Boom Boom Pow for evigt, men den er bare så rockerdyr. Den her er et fantastisk alternativ jo! Jeg vil dog kun bruge den over andre farver, er ikke så vild med den alene…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.