GOSH – Girls on film

Så får i også lige den anden nye GOSH lak 🙂 Det er en meget flot glitter lak, hvor der er både store og små stykker i. De små er som i nok kan ane holografiske, hvor de store stykker er lyserøde 🙂 Hvor jeg ikke synes den anden farve Greed, kan bæres så godt alene, så ville jeg sagtens kunne tage den her på uden en underfarve. Tror det må være det holografiske som lige løfter den til et helt andet niveau! 😀 Hvad siger i til den her? Er det med eller uden underfarve, hvis i skal have den på og har i allerede fået fat i den? 😀
GOSH Girls on film

4 comments

  1. Den købte jeg i fredags. 🙂 havde ellers kig på Glitter Rose fra Nilens Jord, men denne er tusinde gange flottere. Jeg bruger aldrig glimmerlakker alene, så skal der i hvert fald så mange lag til at neglen er helt dækket.

  2. Jeg fik den sidste uge i en goodiebag og har da også haft den på og flashet på bloggen. Jeg havde den på uden noget under, men har så også fået doseret en del mere glimmer end du 🙂 Jeg tror dog den kunne være fin over en anden lak også, det er bare ikke lige mig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.