Isadora Twist-Up Matt Lips + vindere!

Reklame
Isadora Twist-Up Matt Lips

I dag har jeg Isadora Twist-Up Matt Lips kollektion til jer.. Nå ja og to vindere 🙂

Jeg gør mig jo som bekendt ikke særlig meget i læbestifter, bruger dem da ind imellem, men det er ikke de hidsige farver jeg tør kaste mig ud i. Så det er godt der er lidt af vælge mellem i den her kollektion. Favoritterne må være Naked og Ruby Gem. Nok mest fordi de ikke er så fremtrædende som de andre.

Dark Velvet var overraskende nok ikke særlig pigmenteret, den skulle i hvert fald have 2-3 lag før den dækker som der ses på billedet. De andre dækker ellers fint med et lag. Og så er de altså virkelig pæne matte lakker. Så de er klart et must til den mat-elskende læbestift-lover 😀

Isadora Twist-Up Matt Lips

Isadora Twist-Up Matt Lips

Jeg har fundet en af farverne hos Nelly.com til 119 kr. og Magasin.dk har også 2 af faverne på lager dog til 129 kr. Men ellers så tror jeg i skal afsted til en fysisk forretning for at finde dem. De kom jo ud i uge 42, så det må man jo sige er et stykke tid siden, desværre.

Nå ja i sidder jo nok og venter på lidt vindere… 😉 Så dem får i her 😀

Vinderne blev Stine Bay Pedersen, som vandt Maybelline julelook og Nanna Jensen der vandt Essie lakkerne! Stort tillykke, de to heldige vindere har fået direkte besked. Skulle jeg ikke have hørt fra dem inden to dage, så trækker jeg to nye.

Tusind tak til alle som tog sig tid til at deltage i årets julekalender. Det har faktisk været en stor fornøjelse at afholde julekalenderen i år, synes ikke jeg har været så stresset som jeg plejer at opleve det 😀 OG ikke mindst et stort tak til alle de mærker/PR-firmaer som havde lyst til at sponsere produkterne <3 Uden dem havde der jo ikke været en kalender!

Isadora Twist-Up Matt Lips

5 comments

  1. naked er godt nok fin, men jeg finder det lidt pudsigt hvor meget majestic mauve og ruby gem ligner hinanden, hvis de var lagt hundrede 100% ens på havde jeg ikke kunne skelne dem fra hinanden.

    1. Heh ja kan godt se de minder meget om hinanden, må også sige jeg havde svært ved at skelne dem da jeg skulle redigere billederne :laughing:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.