Tur til Hedeland naturlegeplads

Det evige dilemma når man har børn; hvad skal man underholde de små poder med i weekenden?

Det dilemma har jeg i hvert fald ofte oplevet imens jeg har været nogens mor.

Man kan selvfølgelig og til sikkert stor begejstring for førnævnte pode hive ham med i Tivoli eller lign. forlystelser hver weekend, men det kræver ligesom både en ret god indtægt og ikke mindst et energi niveau som er lig en seks årigs.

Hverken det ene eller andet kan jeg prale af, så jeg er begyndt at ty til gratis fornøjelser. Og i dag kørte vi så til Hedeland, da jeg havde læst de havde både naturlegepladser og svævebane.

Og det har de også, men der var så mange mennesker derude der holdte fødselsdage og lign. at vi næsten følte vi crashede festen når vi gik ind på de forskellige områder. Så vi kastede os over noget Zombiespil på telefonen i stedet og gik mod bilen. Der var dog blevet klatret en smule på en af legepladserne og en tur på svævebanen inden. Men vejret trak også gevaldigt op,så jeg tror det var meget godt vi gik mod bilen der.

Zombiespillet fortsatte i bilen og på vej hjem var vi inde på et lille loppemarked uden for Roskilde hvor sønnen fik forhandlet sig frem til en micromachines bilborg med fire biler for 50 kr. Sikke et kup, han var i hvert fald glad for det og efter en hurtig afvaskning legede han med det en god times tid før han kastede sig over iPad inden vi skulle spise.

Koldskål blev menuen i dag, så det var billigt sluppet 😉 Nu skal vi se en film og dele et kinderæg og så var det vidst også den dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.