I’m out!

Som jeg skrev på instagram, til dem der følger med der, så har jeg ikke været særlig aktiv det seneste stykke tid og nu er jeg kommet frem til at jeg lukker bloggen. For good.

Min facebook side tog jeg ned i går. Så det eneste jeg fortsætter er min instagram (@rijah) og selvfølgelig min Twitter (r1jah), men det er ikke mit indtryk, at sidstnævnte er noget nogen af jer der læser med herinde, er de store brugere af.

Jeg vil lige lade bloggen være her lidt endnu, men så fjerner jeg den helt. Så jeg ikke fristes til at forsøge at starte igen, for man ved jo aldrig hvornår galskaben slår ned i en.

Til dem der ikke lige er med på instagram, så kan i læse mit indlæg her:

 

View this post on Instagram

 

Har ikke været så aktiv herinde på det sidste eller på bloggen for den sags skyld og nu har jeg fået et par DMs om jeg var ok. Men når ting sker i ens liv, man ikke selv er herre over, så sætter det en dæmper for andre ting. Jeg mistede min morfar for to uger siden og trods jeg ikke har haft så meget kontakt med ham de seneste år, var det ret hårdt. Det kom pludseligt. Han var syg, men vi troede ikke at han var så syg 😔 Det sidste jeg har gidet at tænke på efter, var blandt andet de sociale medier og har faktisk mest af alt haft lyst til at slette det hele. Men det gjorde jeg da heldigvis ikke, men det har virkelig sat mange tanker i gang hos mig og der er stadig en masse ting som jeg bare går i venteposition med. Det her var nok bare lige det som fik bægeret til at flyde over. Jeg kunne sikkert skrive flere sider om hvor dårlige de sidste to år har været for mig personligt, men det må jeg nok gemme til en anden gang. Jeg ved ik om jeg kommer til at være aktiv herinde eller på blog lige foreløbig. Måske, måske ikke. Billedet her er i hvert fald et meget godt perspektiv på hvordan det hele ser ud for mig lige nu. Sløret og håbet er langt fra grønt, men mere sort ude i siderne. Kunne godt bruge lidt medvind snart. 🍀

A post shared by Maria (@rijah) on

Så håber i vil følge med derover, hvor jeg formentlig stadig vil skrive lidt om lidt produkter, som jeg trods alt stadig kan få lysten til. Og kan jo altid skrive et slags “indlæg” derovre, men de bliver næppe romaner, som der har været her gennem tiden. Tak til alle der nogensinde har taget sig tid til at kigge forbi herinde og læse og/eller kommentere. <3

Peace out!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.