Dagen tilbragt indendørs

Ja efter mit eventyr ude på vestegnen vågnede jeg i dag op og lignede en der havde fået nogen tæsk.. Desværre af solen og måtte derfor holde mig inde i dag og henlægge mit projekt om at finde nye ballerinaer til i morgen/torsdag måske endda. Men jeg har taget nogen billeder de sidste par dage som jeg tænkte kunne komme op i mangel af jeg ikke har været ude på eventyr i dag 😛 vil forresten på forhånd undskylde dårlig kvalitet af billeder, men jeg har kun et sølle digital kamera.. Så derfor er nogen nok ikke så skarpe 🙂

Mmm jordbær på en lun aften

Dejligt ser det ud endnu
Og så begyndte regnen (billedet er taget igennem vinduet så regnen har lavet de sjove forvrængelser af udenfor)
Og tordenvejret, 4 brandbiler kom da lynet slog ned 3-400 meter herfra i et kolonihave hus
Man kan lige ane lidt røg(håber jeg)

Kulsort/blå himmel, stadig torden over Herlev, Gladsaxe, Gentofte
Den røde prik er Herlev Hospital man kan ane
Eeeej hvor ærgeligt at El Muerto lige valgte Cecilie, eller nå nej.. hun skal bare ud.. Og har på fornemmelsen at hun desværre ikke ryger i aften..


Barry M – Silver Sea
Elf og Barry M sammen 😀 Gum Pink og prikker/pletter med Block Orange
Barry M – Neon Green

Ja jeg kedede mig.. 😛

2 comments

  1. Hehe tak.. tror dog ikke jeg udvider den mere lige i fremtiden desværre… vi står og skal bruge en frygtelig masse penge på en ny bil 🙁 dog har jeg stadig gavekort fra min fødselsdag intakt, så må have det klar til krisesituationer 😛

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.