Neglelak for dyrt?

Var lige i min reader og faldt over dette indlæg fra Kia’s blog og det fik mig til at tænke over en ting.

Jeg kan godt forstå argumentet for at købe billig neglelak, men jeg synes bestemt ikke 200 kr. er mange penge for en neglelak. Hvis man nu tænker på at nogen folk går ud og giver flere tusinde kr. for tøj, sko, tasker osv. Jeg ville aldrig nogen sinde kunne finde på at give meget mere end max 2000 kr. for en taske. 1000 kr. for et par sko. Mht. tøj ligger mit max også på de omkring 1000 kr. Så jeg synes egentlig ikke det er så slemt. Nu er jeg nok mere interesseret i neglelak end den gennemsnitlige dansker og bruger mine penge på det i stedet for at købe dyrt tøj hver eneste måned, nu snakker vi jo så heller ikke mere end omkring 3-400 kr pr. måned.
En tendens jeg har set gå igen på mange af de her modeblogs i DK er at de har cravet noget i flere mdr. og får fat i det og så går der ikke meget mere end et par uger/mdr så sætter de det til salg. Og det forstår jeg så heller ikke. Ville da aldrig sætte mine neglelakke til salg, det er måske heller ik helt det samme 😛 Men det ved jeg ik.. måske er det bare mig der synes det er mærkeligt.

Men det var lidt et sidespor. Skulle bare lige ud med tanker 🙂

6 comments

 1. Hehe, jeg køber billig neglelak og ville aldrig give 2000 for en taske. Måske jeg er en nærrigrøv:)
  Jeg bliver hurtigt træt af både tøj og neglelak, så jeg køber mest tøj i H&M, Vero Moda og Vila. Mine neglelakker er de fleste fra Depend eller Gosh..
  Til gengæld bruger jen en halv milliard på hårprodukter- det følger med når man er "fake" blondine og jeg ejer bla. et fladjern til 2.000.
  man har vel alle sine prioriteter:)

 2. Interessant indlæg. Jeg så også din kommentar inde på Kias blog, og er helt enig med dig. I bund og grund handler det ikke om hvorvidt 200 kr. for en neglelak er for meget, men om hvilke preferencer man har. Jeg kunne godt finde på at købe en neglelak fra Chanel, Dior etc., fordi jeg ser det som lidt designerluksus i hverdagen. Jeg kan en sjælden gang imellem også finde på at bruge mange penge på en lækker taske, som jeg ved, jeg vil komme til at bruge år efter år, men det er også fordi 1) jeg kun gør det, når jeg ved, jeg ønsker mig det seriøst og 2) fordi jeg har pengene til det.

  /Maria

 3. Ja det er jo et spørgsmål om hvad man prioterer højest helt klart 🙂 Også derfor jeg ikke mener man kan skære over med en kam og synes det er sindsygt at bruge 200 kr. på en neglelak og så selv gå ud og bruge 2000 kr på et par sko/taske/ whatever 😉 Og synes nu også det er i orden når jeg nu ikke bruger penge på alt muligt andet :PP

 4. Supert indlæg!
  Jeg er fuldstændig enig, (bare) fordi man ikke prioriterer det ene fremfor det andet, altså her dullegrej ifht. accessories så synes jeg det er en lidt voldsom reaktion der nogle gange kommer fra folk.

  Personligt, ville jeg aldrig bruge mere end 70 kr på en neglelak da jeg bruger neglelak riiigtig meget og jo flere farver jeg har desto gladere en gris jeg er 😀

  Jeg synes også jeg har fundet nogle billige alternativer, men jeg synes det er fedt når nogle som dig går op i det på en højere enhed end os andre 🙂 Så længe det er en sund hobby :p

 5. Jaaa haha hvis du spørg min kæreste tror jeg ikke han synes det er en specielt sund hobby dog.. han påstår der altid lugter af acetone derhjemme 😛 Hvilket slet ik passer da jeg for det meste bruger neglelakfjerner med glycerin 😀 Og mht. til de billigere vil jeg sige at der er Barry M da et alt for godt alternativ. Og det slår da Depend anytime. Man får meget mere for kun 5 kr ;D

 6. Hahaha så er din kæreste bustet 😀 Min kæreste kommer nogle gange med indvendinger men han har vidst vænnet sig til det!

  Jeg forstår heller ikke al den hysteri omkring Depend, det koster 25 kr for 5 mL :O

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.