Blogleg: Hvordan bor du?

Jeg er på job og keder mig, faldt lige over en mappe med billeder af min og kærestens lejlighed og tænkte jeg ville sætte en ny blogleg i luften. Jeg elsker at se hvordan folk bor, synes man danner sig et rigtig godt indtryk af personen ved at se lejlighed, møbler osv. Så jeg starter ud og tagger herefter Linda, Kellie og Echoes og i bestemmer jo helt selv hvor meget i vil vise 😉 Håber i vil være med.

Kellie show me your place! 🙂 and tag others to :))

Desværre er det kun en midlertidigt lejelejlighed, indtil vi får en mere permanent bolig og vi har derfor ikke gjort os specielt umage med indretningen. Vi har kun sat ganske få ting op på væggene og i det hele taget kun lige indrettet det vi absolut behøvede 😛 Men i hvert fald håber jeg at vil lege med derude i blogland 🙂

Når man kommer ind af vores dør ser der sådan her ud, lidt før/efter billeder.

Modsat indgangen
Vores køkken
1. sal
Her bruger min kæreste og jeg rigtig meget tid 😀
Soveværelset før/efter
Og toilettet som rosinen i pølseenden 🙂

4 comments

  1. Skøn detalje med de farvede vinduer, jeg elsker sån noget:)
    Syns lejlighedne er super fin, især overetagen er da for lækker!

  2. Hehe ja elsker de ruder, mit mor har et værtshus så det var helt sikkert noget der træk op da vi var ude og kigge på den. Men vi var solgte da vi så 1 salen. Huset er virkelig grimt når man kigger på det udefra så at komme ind til sådan en skat var helt fantastisk. Og i øvrigt… så føl dig endelig fri til at selv køre med på legen og tag flere folk ;D jo flere jo bedre 🙂 og vil elske at se dit fine kolonihave hus indefra ;D

  3. i will totally have to take pictures of my place soon and do this tag 🙂 although i still reside with my parents HAHA (no rent to pay is GOOD for us poor kids!) i love your place!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.