My collection – Barry M

Inspireret af Nicholaine’s fine billede tænkte jeg at ville flashe hvad jeg har fået skrabet sammen indtil nu af lakke i det hele taget og starter med mit nr. 2 yndlingsmærke. Har indtil videre fået samlet 12 Barry M lakke sammen. Har nemlig ikke haft alle på i NOTD endnu 🙂 Elsker bare de skønne farver som de har ;D og det er jo nemt at se hvilke farver jeg foretrækker 😛

6 comments

 1. Wow det er da også en fin samling du har dig 😀
  Du frister mig jo til at købe endnu flere, hehe!

 2. oh you make me want this brand so bad!! i'm just going to have to order some online already haha!

 3. @Nicho bare se at komme igang ;D

  @Michelle Marie maaange tak 😉 håber at kunne udvide snart 😛

  @Kellie you go girl!! Its the beest 😀

  @Echoes tusind tak 🙂 glæder mig også til at se flere hos dig 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.