Det er jo næsten blasfemi….

2
… men jeg har for første gang set Sex & the city Movie i aften.. og hvor er den skøn og sød… og helt perfekt 😀 det var så godt at grine, græde og ikke mindst bare smile med tøserne igen. Og noget virkelig cool tøj var der jo også 😀 nå ja for at ikke glemme taskerne ;D

Skønt gensyn, har hørt rygter om en nr.2 også.. så den vil jeg da se frem til 🙂


Eneste grund til jeg ikke har været inde i biffen og se den, er nok fordi jeg har det bedst i selskab med disse tøser derhjemme i sofaen og tror også snart jeg ska hive shoeboxen frem igen og gense alle op og nedturene en gang mere.

I øvrigt har jeg heller ikke set Confessions of a shopaholic endnu. Mest pga. jeg ved de ikke har fuldt bogen, som den er skrevet og det skuffer mig allerede der. Jeg har meget høje forventninger til en bog, som jeg har læst så meget som den. Det værste ved det hele er godt nok hende de har fundet til hovedrollen som Rebecca. Not at all hvad jeg havde forestillet mig…
Men jeg tror jeg vil se om jeg kan finde den et sted i morgen og få den set 🙂 og håber selvfølgelig ikke den skuffer mig som jeg forventer.. nu må vi se.. jeg vender stærkt tilbage med update når jeg har fået den set. Nå nu vil jeg i seng og sove. God mandag 😉

2 comments

  1. Det var længe du var om at få set mustsee-filmen nr. 1! Den er fabulous.

    Hyggelig blog 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.