Iiiih

Jeg vil gerne gøre et eller andet ved min blog.. synes den er så kedelig som den ser ud nu :/ ved bare ik hva jeg ska gøre.. synes alle de skabeloner der er, er mega kedelige.. og jeg kan ik finde ud af at lave grafik eller lign. til headeren 🙁 Og oven i det hele er der startet Project Runway på tv3… som jeg allerede har set på tv3 norge.. var det vist 🙁 blir en lang nat på job…. måske det kan reddes med at se lidt House snart.. når min kollega smutter selvfølgelig 😀

Cirka nok verdens fedeste tv-serie nogensinde ;D Uden at overdrive… overhovedet…

4 comments

  1. ooh I'm SOOO afhængige af huset lige nu! Jeg har lige afsluttet sæson 2 og sæson 3, skal være i min postkasse i dag fra netflix 🙂

    (how was that for my first google translation?) <3

  2. Haha i think i understood most of it 😛 Im still on the 3rd season so no spoilers pls 😛 But it is so nice that show.. I love the humour house has! ;D

  3. Farver er altid som en fornyning! Jeg må også snart have nogle farver på min blog – lilla eller grøn måske, det kunne være ret fint. Eller et billede. Det er bare sådan noget jeg aldrig får gjort :p

  4. Jaa men ved ikk rigtig.. tror sku aldrig jeg får det gjort haha 😛 ik medmindre der er en der kommer og gør det for mig ;D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.