Polishers Inc – I love candy

Endelig en chance for at lave water marble som må ligne bolcher! Så selvfølgelig har jeg lavet det 😀 O M G det tog lang tid at få lavet dem den her gang. Eneste jeg nailede i første omgang var pegefingeren og ellers tog resten en krig. Den røde i ser på billedet var helt fyldt da jeg startede og har brugt lidt over en halv centimeter på det her… Så selvom det er et par dråber der kommer i, så når det skal laves om så mange gange så bliver det jo til en del.

Jeg startede faktisk med at lave en lille research session, fordi jeg gerne ville se hvad jeg ellers kunne lave og det er faktisk overraskende få bolcher som ser sådan her ud 😛 Det er mere slikkepinde som der har det mønster og der var det også ret så småt med udvalget. Men nu blev de altså sådan her. Er egentlig også mest tilfreds med pegefingeren, sådan er det jo typisk. Nail’d it i første forsøg og så tager resten bare en krig at lave… 🙂

Farverne jeg har brugt er den røde Nilens Jord som er på billedet med nummer 654 og den hvide base er fra Barry M og hedder Matt White. Er lidt ked af at farven blev så lyserød, men det er jo egentlig klart da den bliver sådan strukket når man laver mønsteret. Men den er altså rød!

Kan da i øvrigt lige give en opdatering på GOSH konkurrencen fra sidst. Jeg vandt desværre ikke, men det gjorde Charlotte til gengæld 😀 Fuldt fortjent! 😉 Men vil gerne lige bruge muligheden her til at takke alle jer som stemte på mit bidrag. Det er meget værdsat <3

I Love CandyYay today’s theme is a great excuse to make some water marble candy cane nails 😀 So here they are. As always they took forever to perfect, but I was happy with the end result 🙂

Btw. an update on the GOSH Nail Polish Blogger competition, sadly I didn’t win, but my sweet friend Charlotte won! So happy on her behalf 😀 Would just like to take this opportunity to thank all of you who voted for my design, it was much appreciated <3

Dont forget to click on the links below to see what the other lovely ladies came up with this time 🙂Polishers inc
Polishers Inc – I love candy

2 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.