Kan du genkende dig selv?

Hvilken Facebook type er du?
Klik på overskriften for at kommet til artiklen

Et lille udsnit af typerne….

3. Jeg har 500 venner-typen:
Den gennemsnitlige Facebook-bruger har 120 venner på siden. Men så er der lige den gruppe af mennesker, der på en eller måde har samlet 500 eller flere venner sammen. Med mindre du er offentligt kendt eller ikke stiller nogle krav til dine venner, så er 500-1000 venner lige i overkanten, ik’!?

5. Privatlivs-krænkeren:
Nogle folk elsker bare at fortælle andre om deres sygdomme og skavanker. “…skal have ny bandage på i dag”, “nogen, der har gode råd mod hæmorider”. Andre ynder bare at fortælle om deres sexliv eller ægteskabelige problemer. Stop det. Det er irriterende.

8. Lureren:
Nogle mennesker skriver ikke selv noget om deres liv, men sniger bare rundt på andres profiler og lurer festbilleder. Når du i ny og næ taler med dem, ved de lige pludselig alt om, hvad du har lavet den seneste måned.

Jeg kan i hvert fald godt kende mig selv… 😀 Siger dog ik hvad for en HÆHÆ 😛

2 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.