Sherlock Holmes!


Var lige i biffen i dag os se Sherlock Holmes. Skøn film og det var da bestemt ikke en skuffelse. Den var godt actionpacked og lægger klart op til en fortsættelse ;D Og det vil jeg da i høj grad se frem til 😀

???

I was at the movies today and saw Sherlock Holmes and it was definitely not a disappointment, good action and I think there will come a sequel soon 😀

2 comments

  1. Han var på mange punkter meget lig Johnny Depp som Jack Sparrow uden at man synes han tog noget fra den karakter.. Men jeg kan så også godt li RDJ rigtig meget især efter Kiss Kiss Bang Bang 🙂 Så god fornøjelse hvis du tar ind og ser den 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.