Happy New Years 2009!

China Glaze – OMG
China Glaze – Strawberry Fields for the little flower thingys

Undskylder meget at jeg har været så stille, men har haft noget med mit øje og det har gjort så jeg ikke kunne have linser i mit venstre øje så eftersom jeg er meget nærsynet har jeg bare været henslængt på sofaen og “set” Friends hele dagen lang 😀 I aften skal jeg hjem til svigerfamilien og spise raclette stads og måske videre til hen til nogen venner bagefter. Jeg skal føre bil så tvivler på jeg skal drikke noget.. Det passer mig egentlig også fint da jeg ikke har så meget lyst til at drikke i aften 🙂 Godt nytår til dig og pas på dig selv og dem omkring dig i aften 🙂 Ses i 2010

Sorry for my afk’ness but the two last days I’ve had something with my eye and couldn’t have my lense in the left eye since I am pretty nearsighted so I was on the couch all day long and “watched” Friends episodes 😀 Tonight I am going home to my boyfriends parents to eat and later we are maybe going home to some friends. Either way I am driving to night so I am not drinking anything, suits me fine, dont really wanna drink to night 🙂 Happy new year to you and take care of your self and those around you to night 🙂
See you in 2010
The mani btw is done reaallly fast so its not as good as I had hoped.. but better than nothing 😛

7 comments

  1. Pixie: Det var rigtig godt 😀 Blev vildt mæt hurtigt, det er vist en god måde at slanke sig på 😛

    Leia: Thanks, but I did use a template for it 😛 but it still needed some touch ups hehe ;D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.