Fototaske!

Det her er jo lidt smart.. eftersom den taske jeg fik med til mit Canon kamera absolut ikke er køn at slæbe rundt på og der intet kan være udover det helt nødvendige til kameraet… Ærgeligt man ikke kan få den udenfor USA og Canada endnu.. men så ved jeg da hvad jeg vil spare sammen til 🙂 ebay iz my friend yes!

Introducing the Nevis, a Fashion Forward Camera Bag by ONA from ONA Designs on Vimeo.

This is so nice! My recently bought camera came with a bag that was not so fashionable at all. So this is great! Its only sold to the US & Canada at the moment. But I know what I am gonna save some money for now 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.