Essie – Baby Cakes

Denne her neglelak er faktisk grunden til jeg begyndte på min blog for 1½ år siden… Jeg så den på en video på YouTube og synes bare at farven var så flot… Og efter et par google søgninger havde jeg fundet negleblog universet.. og ja så var jeg sgu hooked.
Den er ret svær at tage billede af da den har et specielt skær over sig, det kan man bedst se på nr. 2 billede. Videoen som gjorde mig så hooked på farven er lige her

This polish is the reason that I started my nail polish blog.. I saw it on a YouTube video and after a couple of google searches I was drawn into the wonderful universe of nailblogging. 😀 The video can be seen right here

6 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.