Glee going Britney!

OMG jeg glæder mig til Glee i næste uge. Den nye sæson startede igår og har endnu ikke fået set episoden, men ser den lige så snart jeg kommer hjem i dag. Men så fandt jeg lige teaseren til næste uges episode og der tar de kære Gleeks altså Britneys sange op. Så det glæder jeg mig helt sikkert til ;D Ikke mindst fordi det er den fabelagtige dummer blanke blondine Brittany der skal “være” Britney 😀 Hun har jo nogen fantastiske oneliners… Hun er virkelig god underholdning 😀 Men nyd nu teaseren og glæd dig til at se det 😀 Og hvor er det i øvrigt længe ventet at de amerikanske serier er startet op igen.. Så lige det nye afsnit af How I met your mother også… og som altid et fantastisk afsnit 😀

Glee started last night and cant wait to go home from work and see the first episode of this season 😀 And I just found this teaser for next weeks episode.. They are doing Britney! OMG I love it! 😀 haha so I definitely cant wait 😀 How about you? Have you been waiting for the new seasons of various episodes to begin again? I just saw the new How I met your mother last night and like always, EPIC episode 😀

4 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.