Naked nails!

Nu havde jeg lige neglelakken af i dag for at putte noget strengthener på de næste par dage. Er ved at være træt af lidt flækker her og der.. Så tænkte jeg det var jo en god chance for at tage et billede og sammenligne lidt med sidste gang de var helt bare… Det øverste er fra i dag og det nederste er fra Oktober sidste år, så sådan cirka et år i mellem dem. Og nu er det er ikke fordi jeg har skiftet basecoat eller lign. det hjælper overhovedet ikke på at holde det gule væk nemlig. Men det er nok mere et mix af jeg ikke skifter lak så tit igen som jeg gjorde for et års tiden siden og så at jeg tit klipper dem helt ned nu. Cirka en gang om måneden.. Vil sige jeg kan da også bedre li dem kortere end på det nederste billede.. Men puha en forskel, jeg ved i hvert fald hvad jeg vil foretrække 😉

Its not often I go without any polish, so when I removed it today I thought it was a good opportunity to compare. Top one is from today… bottom one is from October last year. I think this was a time when I swatched a lot 😛 And had longer nails ofc.  Its not because I have changed base coat or anything like it, I think its a mix of not changing that often and cutting them more as well. I cut them all the way down once a month now. And I I can easily decide which I prefer 😛

2 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.