New page added + link update!

Jeg har lagt en ny side ind, nemlig en side hvor alle mine lakke jeg har er skrevet på og hvis de har været på bloggen så er der linket dertil. Det er både en smart måde for mig at holde min samling opdateret samt et overblik over hvad jeg har haft på bloggen og hvad der stadig mangler. Så det er rart at have fået styr på det 🙂 Og tror også jeg vil få brugt det en del som opslagsside til hvis jeg nu ik lige kan betstemme mig for hvilken lak jeg skal ha på 😛 Og så har jeg også lagt en poll op, for at høre lidt hvad stemningen er for hvad i gerne vil have jeg smider på 🙂 Så stem løs eller smid en kommentar på formspring eller her selvfølgelig 🙂

I samme omgang kan jeg da lige spørge om nogen vil tilføjes på min blogliste. Eneste to krav er at i linker til mig og at jeres blog har været oppe i min. 1 måned 🙂

So I have added a page with my entire polish collection.. give or take a few 😛 And all I have put on the blog will have a link to the page where the pictures are 😀 So its a way off keeping my collection updated and a smart way for me to see which I havent yet swatched on the blog 😀 And I think I am gonna use it for looking through when I cant decide on which polish to put on 😛 And I have also put up a little poll to see what you would like to see more off 🙂

And now when I am updating I might as well ask if anyone wanna be on my blogroll.  The only thing I require is a link to me from your blog and that your blog has been around for at least a month 🙂

8 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.