Barry M – Nail Effects + giveaway update!

I dag fik jeg en sending nye Barry M lakke og i blandt dem var denne her specielle lak altså. En lak man lige lægger ovenpå den farve man nu engang har valgt og så sker der mirakler 😛 Når den tørrer så krymper den på en eller anden snedig måde og så ender man altså op med resultatet der ses herunder 🙂 Nu har jeg jo været så snedig at bestille en ekstra hjem, så den smider jeg i puljen i min giveaway 🙂 Så husk at melde dig til inden i morgen kl.18 hvor jeg finder en vinder 🙂 Tryk HER for at komme til min giveaway.

I just received this bad boy in the mail today.. Crackpolish! Or well a topcoat crack polish 😛 I ordered an extra so I am gonna put that in the giveaway as well, so remember to sign up for it HERE 😀

11 comments

 1. Lækker effect! Den laver nogle rigtig fede krakeleringer – har selv en crack-polish, men den krakelerer helt anderledes.. Denne minder mig om en neglelak jeg har set fra Tyskland, men som var ret pebret – måske jeg skulle bestille denne istedet 🙂 Er den nem at fjerne?

  1. Hej Vette, der må jeg være der svar skyldig 🙁 har kun lige prøvet den på i dag så har ikke forsøgt at fjerne den igen endnu. Men vil da gerne lige vende tilbage når det er blevet aktuelt 😉 Og vil da klart anbefale den her frem for en dyrere. Den her virker fint til formålet i hvert fald 🙂 Denne koster 33 kr på barrym.com

   1. Helt iorden – den crack-polish jeg har i forvejen er en no-brand fra en ebay sælger i Kina, og den er enormt stædig når man vil have den af. Så det kan næppe blive værre 😉 Den ryger på min to-buy liste i hvert fald! og tak for feedback 🙂

    1. Nu har jeg også fjernet den igen og den er super nem, intet der. Den ryger lige så let som alm. neglelak 🙂 og det var så lidt, er glad for at kunne hjælpe 😀

     1. Skønt! Så ryger den helt afgjort i kurven når jeg får råd igen 🙂 Der er sindssygt så mange lækre neglelakker der bliver udgivet lige nu, min pengepung kan slet ikke følge med 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.