Right now…

Ser mine negle sådan her ud.. Helt bare og nyklippede.. Det elsker jeg jo 😉 Eneste der lige mangler er lidt neglerødder i siden, det er altså ikke så pænt 🙁 Men kan slet ikke overskue at fjerne det lige nu. Har været på arbejde i 12 timer og skal møde igen kl.6.30 i morgen tidlig. Så ville bare lige lave en sidste post i aften og så er jeg vist også en der skal se dyner! Så godnat! 🙂

my nails are naked! And freshly cut so I got my nubbins again! I love that 🙂 Just wanted to make a final post for tonight and then I will be off to bed, been to work for 12 hours today and gonna go again tomorrow at 6.30. So I am gonna hit the sack now 🙂 Goodnight!

7 comments

  1. Det er så vildt lækkert når man klipper negle, de bliver så friske og fine af det! 🙂 Dine ser vildt fine ud, slet ikke gule som mine… Hvilken basecoat bruger du? 🙂

    1. Jeg elsker det! Det er bedst når jeg har haft længere negle i stykke tid.. føles nærmest som om man får sine fingre igen 😛

      Jeg bruger First bast Top Coat fra Essie 🙂

  2. Pingback: Right now…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.