Essie – Wicked

You want to suck my blood eh?
(sagt med Boobarella stemme, i ved hende draculadamen fra simpsons :P)

Ej det er bare lige det første der faldt mig ind når jeg så farven på den her ;D Den er jo helt vildt mørkeblodrøds farvet. Den er lidt svær at lægge på, så den både kommer jævnt på og dækker. Tror dog snildt det er kan gøres bedre end hvad jeg lige har præsteret her. Den skal i hvert fald ha 2, nok mere nærmere min. 3 lag for at være jævnt og pænt dækkende. Men det er en flot farve, og ikke lige en jeg ville ha troet jeg synes var særlig pæn, men hey det er jo rart at blive overrasket 🙂 Og nu vil jeg smutte i seng.. har godt 15 timers søvn foran mig.. og DET kan jeg godt li 🙂 Så godtnat!

PS. Hvad siger i til den nye header?

Jeg ved ik helt om jeg kan li den… men jeg kan virkelig ikke finde ud af at lave sådan en 🙁
Hvis nogen har lige headeren til mig eller kan hjælpe mig med at lave en så sig endelig til 😉

You want to suck my blood eh? (said with Boobarella’s voice, you know that character from the simpsons :P) Haha well thats just the first thing that comes to mind when I looked at this 🙂 Lovely dark red color, that needs a bit of layers before the best coverage is achieved. But it was also a color that surprised me.. and I like surprises 😉 Going to bed now, have 15 hours of sleep afhead of me.. And I like that! So goodnight!

14 comments

  1. Nej er nu heller ikke en af mine yndlings farver, men den er nok meget rar at have i sit repertoire 😛

   Ja nu må jeg jo se hvor lang tid jeg kan holde ud at se på den 😉

 1. Jeg synes lakken er lækker! Twilight-ish! 🙂
  Kan egentlig godt lide headeren og især ordlegen (polisholic) ….lyder skønt. Måske er farven lidt for fersk?
  Er headeren bare en billedfil eller er det et eller andet vildt teknisk?

  1. Ja tænkte jo også på Hr. Edward med det samme 😛 men altså turde jo næsten ikke nævne det 😛

   Headeren er en billedefil og så noget andet vildt teknisk ja 😛 min kæreste hjalp mig med det haha 😀

 2. Er vild med lakken 😀 Men jeg er også bare mega fan af Essie !!! 🙂 Kan også godt lide headeren 😀

  /Denise

  1. Tak for din kommentar 🙂 De laver nu også nogen lækre lakke, så der er jo ikke så meget at sige til man bliver vild med Essie ;D
   Må lige se med headeren om jeg kan holde ud og se på den 😉

 3. Haha, da jeg læste din kommentar i hovedet havde jeg allerede boobarella i hovedet ;D Og ja, det ligner virkelig blod.

  Din nye header er rigtig fin, men synes næsten du skulle prøve at lave én med neglelak! Evt. en af dine swatches/billeder, som kendetegner bloggen rigtig godt 🙂

  1. Hehe Simpsons er jo også <3

   Jaaaeh har også tænkt på det, men jeg er virkelig ikke særlig kreativ når det gælder så noget, så min kæreste har under frivillig tvang sagt ja til at lave en header til mig. Så må vi jo bare se hvor lang tid han er om det 😉 Og tror da også jeg siger til ham der skal noget neglelak med ind over af en eller anden slags 🙂

 4. uuh, den minder meget om den der blodrøde Chanel nr 18. Den ligger du vel ikke inde med, så du evt ku lave en sammenligning? Ku være spændende at se om de egentlig overhovedet ligner.

  1. Den har jeg desværre ikke 🙁 Men jeg har set den på billeder og tror faktisk de minder relativt meget om hinanden 🙂

 5. Pingback: Essie – Wicked

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.