Preview #2

Fik lige prøvet de nye neglelakke hurtigt 😀 Er helt vild med kombinationen af Peach Melba og den lyserøde nail effects 😀 Er på min første af mine 2 sidste nattevagter! Jeg har nemlig fået byttet mig til at få dagvagter i stedet. De bliver nok hårde, men så slipper jeg for at skulle vende op og ned på nat og dag. Det var primært det jeg var mest træt af nemlig. Nattevagterne i sig selv er stille og rolige da der ikke sker så meget 😛 Er der i øvrigt en af farverne i vil se først?

A little preview of the new polishes I got. I really love the Peach Melba and pink nail effects combination 😀

18 comments

  1. Ser vildt fedt ud, vidste ikke at man kunne få barry m’s effect nailpolis i andre farver end sort. Dem må jeg helt sikkert kigge nærmere på når jeg skal til london inden længe. Den pink må jeg have fat på! 😀

    Super fed blog i øvrigt, er lige blevet fast læser.

    1. Det er også forholdsvis nyt de har lavet andre farver, så det er vist ikke så kendt endnu 😀 Mange tak og velkommen til 😉

  2. Hvor er det bare nogle utrolig flotte farvekombinationer du har lavet! Er personlig også ret vild med guld/hvid-kombien. Jeg skynder mig at “like” dette indlæg 🙂

  3. Pingback: Preview #2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.