Barry M – Gold + Crackle/Nail effect

Så fik jeg leget lidt med den guld neglelak og hvide som i så ud til at være meget begejstrede for 😀 Har fået prøvet begge de hvide krakeler lakke og må sige jeg ikke kan se eller føle nogen synderlig forskelle på dem. Så ja begge er lige gode og kan anbefales. Håber i kan li billederne 🙂 Uff mine fingre ser så blege ud i den blitz 😛

Indendørs med blitz / Indoor with flash

Sollys / sunlight

Sollys

Had time to get both my white new crackle polishes and I have to be honest and say I cant feel or see any difference of them. So guess I can recommend them both 😉

12 comments

  1. Niiiiice 🙂 Men altså…..nu spørger jeg lige som en dør ikk? Hvordan bliver de krakkelerede? Gør den det “af sig selv”? 😀

    1. Yep det krymper sådan når det tørrer (hvis man kan sige det sådan) 😀 Kan prøve og lave en video med det når jeg lige får mit nye kamera 😀

  2. Super fede! Hvor godt holder en crack polish egentlig i forhold til normale BarryM/Depend lakke? Måske er der en forskel nu hvor det er en andne type neglelak 🙂

    1. Jeg har oplevet hvis jeg ikke putter en topcoat på så kan man sidde og pille det af, men det er generelt for alle dem jeg har prøvet. Så hvis du til gengæld kommer en topcoat på så holder det ligeså længe som en alm. lak

    1. Depend koster vist 39 kr. hvor at Barry M koster 34 cirka, men der skal jo også lige lidt porto oveni. Og ja du får jo også mere med hos Barry M

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.