Barry M – Peach Melba

Havde lige tid til at få prøvet den her neglelak inden min frisør tid.. Meeen jeg skulle nok have ventet til lidt med at putte nail effects ovenpå. Det virker som om at den har skrumpet farven med sig nogen steder 🙁 Der er 2 lag på alle neglene og alligevel kan man se igennem den nogen steder. Æv bæv, det er altså en ommer fra min side!

Der var en af jer der spurgte om den var magen til Pale Pink/Strawberry Ice Cream og der må jeg altså være dig svar skyldig da jeg ikke har den mere 🙁 Men kan da smide et billede ind nederst her og så kan du jo selv dømme om det er nogen der ligner hinanden. Personligt synes jeg den her er mere peach farvet hvor den anden er mere pink i det. Så vil sige de er forskellige, men uden at kunne sammenligne dem ved siden af hinanden og på neglene kan jeg altså ikke give et 100% korrekt svar. Håber det er okay? 🙂 God weekend til jer alle og nyd nu det gode vejr!

Nedenunder: Strawberry Ice Cream

Nedenunder: Barry M Nail effects øverst

Just had time to do a quick post with this one. But with the looks of it, I should maybe have waited a bit longer before applying Nail effects on top.. It has little see through spots. :((

 

12 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.