NfuOh hos nailmail.se igen!

En ny måned truer og dermed er der også et nyt mærke hos Nailmail og denne gang er det NfuOh som man kan købe. Der er som altid nogen forudbestemte “pakker”, men man kan også som altid selv vælge helt frit fra viis.ee’s sortiment.

Så nu er der altså chancen for at sætte kløerne i disse skønheder fra NfuOh. Personligt så regner jeg med at kaste lidt penge efter 62,63,66 af de holografiske og 53 + 54 af de såkaldte “flakies” og så en Aqua Base coat som er god til at have under holografiske neglelakke. Og så har jeg tænkt mig at prøve en af deres negleolier. Er du fristet? Så læs nærmere i bunden, der er mulighed for 5% rabat.

65

51

61,64 og 65 er brugt til prikkerne herunder.

50

Eller en af de andre klassikere 🙂

I kan, hvis jeg hverver en af jer, få en rabatkupon på 5%! (jeg så modtager også en rabatkupon på 5%). Så hvis nogen har lyst til at modtage en “hvervning” så må i lige sige til i kommentarerne og så kan jeg smide en invitation til den mail adresse i har angivet 🙂 Man kan bestille helt frem til den 15 maj, så der et godt stykke tid endnu at tænke sig om i 🙂

14 comments

  1. Tror desværre de holografiske er udsolgt, der er i hvert fald ingen på lager hos viis.ee :/ Men jeg tror nu alligevel jeg skal have et par stykker. Hvor meget er porto?

    1. Det plejer vist ikke at være et større problem når Karin bestiller hjem så kommer den bare når de har fået den på lager igen 😀 Så håber på det. Porto mener jeg ligger på 40 SEK oven i prisen.

  2. Gud se, så er det jo lidt sjovt at købe stads til fingerspidserne, når indpakningen ser sådan ud.

    Tak for deling af nyheden – det glæder jeg mig til at følge med i her på din blog.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.