Dior – 638 Aloha

Hmm! Jeg sværgede ellers næsten på at jeg ikke ville købe den! Men da jeg så faldt over den i Matas kunne jeg ikke modstå og det trods den koster 240 kr… fordi man er tvunget til at købe en topcoat med 🙁 Nogen der vil købe sådan en i øvrigt? Udover det, så dækker den sådan set fint ved et enkelt lag men der er lidt gennemsigtighed så jeg vil foretrække 2. Den ser ret rød ud her men den er altså orange og selve flasken er også orange, det er ret fedt 🙂 Tror i øvrigt det er første gang jeg har valgt en orange fremfor en pink, som var den anden farve i Dior’s sommer kollektion.

I swore that I didn’t wanted to get this one because it was only sold in a packet with a topcoat. But then I saw it IRL and I was sold 😛

18 comments

    1. Hmm jeg er ikke så stor fan af seche faktisk 🙁 Og det er mange penge at smide ud af vinduet hvis den ikke viser sig at være noget 🙁 Bumbum den må i en tænketank 😛

  1. Den er godt nok fin. Det er lige før jeg også får lyst til at prøve oragen nu – min hadefarve gennem tyve år… Lemming? Moi? 😉

    1. Hej Trine
      Jeg er lige ved at finde ud af om jeg skal have den prøvet eller ej. Jeg ved ik om du er interesseret i den hvis jeg har prøvet den på et par negle først?

  2. Pingback: Dior – 638 Aloha

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.