Depend Cracked Effect

Jeg har fået tilsendt Depends nye Cracked Effect og siden der er så mange forskellige kombinationer man kan lave, så tænkte jeg at det var lidt nemmere at bruge mine neglehjul. Ellers ville jeg gå i selvsving over det til sidst tror jeg 😛 En ting er at prøve et par neglelakke, men en anden ting er at skulle først tage en neglelak på og så en til oven på og så lige gange det med 6 😛 Så håber det går 🙂

En lille side note, så må jeg sige at holografiske neglelakke ikke særlig optimale til det her, medmindre man venter til at de virkelig er helt tørre. Og det var de her ikke og dermed skrumper lakken med ind sammen med krakeler lakken. Rigtig ærgeligt da det ellers ser vildt fedt ud 🙂

Rækkefølgen af farverne på alle billederne er som vist på billedet nedenunder og i numre rækkefølgen: 5000, 5002, 5004, 5003,  5005 og 5001.. Opdagede faktisk først numrene her nu.. Ellers så ville jeg have taget dem i rækkefølge 😉

Depend – 227

Depend – 161

Depend – 224

NfuOh – 61

NfuOh – 64

NfuOh – 65

China Glaze – Happy Go Lucky

China Glaze – Four Leaf Clover

OPI – Flit A Bit

So I got the new Depends Cracked Effects sent to me. Since I could do a gazillion different combos with these, I thought the easiest way doing this was on a nailwheel. So hope this way is okay 😀

10 comments

        1. Jeg ved selvfølgelig ikke om de er i alle matas forretninger men de skulle altså forhandles hos dem 🙂 Ellers kan du prøve og kontakte nærmeste forhandler af dem hos Matas på tlf. 20 23 89 15 🙂

  1. lavede du et meget tykt lag for at få de lidt større crackles? Jeg havde egentlig glædet mig til de depend der, men så prøvede jeg dem og ak, som man også kan se på nogle af de swatches, så bliver effekten nogle gange lidt for… tynd..

    1. Jo tykkere lag man ligger af det jo større bliver flagerne så det var lidt forskelligt jeg prøvede her 😀

      1. ja det er det. Har bare erfaret at det er nemmere at få et tykkere resultat med Barry M og China Glaze Crackle. Blev rigtig skuffet over Depend 🙁

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.