Rimmel – Ultra Violet

Nå men vi holder en lille pause fra Depend’ne og så hopper vi over til et helt andet mærke, nemlig Rimmel. Jeg så den her på Maria’s blog i sidste uge og kunne allerede der fornemme at det var en jeg blev nødt til at se nærmere på. Så da jeg så den i Matas var det nærmest kærlighed ved første blik. Den dækker fint ved 2 lag og er som det kan ses en super lækker creme neglelak. Virkelig en flot farve! Da det er en af de nye fra Rimmel så burde den absolut være til at få fat på. Både hos Matas og i Føtex 😀

Anti-fade systemet har jeg læst mig til skulle gøre at den holder farven “fresh and vibrant” i op til 10 dage. Og det kunne måske godt være jeg kunne holde mig i skinnet og rent faktisk få testet det. Det er jo ikke tit jeg har en farve på meget mere end en dag af gangen. Men for den her, så kunne jeg måske gøre en undtagelse. Men nok mest hvis nogen er interesseret i at se om det rent faktisk holder hvad det lover? 😉

Rimmel - Ultra Violet

Saw this on another blog last week and I just knew I had to get.. I am a sucker for purple and this is no exception! Loooves it! 2 coats and you are set to go 🙂

Rimmel – Ultra Violet

7 comments

  1. Ihh hvor er den pæn! Først lokkede jeg dig, og nu lokker du godt nok mig. Hmmm 😉 Og ja, jeg vil da gerne se, hvor længe, den holder. Er selv i gang med at teste en lak fra Sally Hansens Complete Salon Manicure, der eftersigende skulle holde ret godt. Vi får se 🙂

    1. Bumbum jamen nu har jeg jo lige haft den under min sølv krakerler lak og der har den holdt siden i søndags med stort set ingen chips eller lign. Så jeg gir den 2 thumbs up 😀

  2. Uhhh, liiige min farve – jeg plejer ikke male mine negle, men dét skal jeg da grundigt tage til overvejelse nu !!

    Tak for din søde kommentar på min blog, det varmer søde pige ♥.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.