Depend – 248

I får lige hurtigt et indlæg mere i dag 🙂 På opfordring fra Iben så kommer her nr. 248. Det er en meget hudfarvet/nude farve må man sige. 2-3 lag til at der er optimal dækning. Men udover det rigtigt flot 🙂 Nu vil jeg smutte hjem og holde fyraften…. har kun en dagvagt mere og så har jeg fri til på lørdag! Så god søndag derude i de små hjem, jeg håber i har haft en dejlig weekend 🙂

Depend - 248

Product was sent to me for review

Depend 248 is a very nude color but its very pretty! Coverage is best at 2-3 coats 🙂 Have a nice sunday <3

7 comments

  1. Mange tak. 😀 Den er ikke nær så orange, som jeg havde troet, så det var egentlig rart at se den på. 🙂

    1. Det var så lidt 🙂 Jeg synes faktisk også den ser lidt mere orange ud i flasken, men på neglene er det ikke så slemt overhovedet 😀

    1. Tak 😀 Hvor er du sød, ja jeg kan jo kun være enig 😀 Det er virkelig et mærke jeg synes er sjovt at vise frem 🙂

  2. Pingback: Depend – 248

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.