Depend – 122

Så kommer den næste af Depend lakkene og resten bliver altså bare i rækkefølge som jeg har dem 🙂 Medmindre der er nogen der ønsker at se nogen først, så skriv det bare i en kommentar.

Den her har altså fået 2 lag på samtlige negle da den dækker fint ved det og jeg glemte at den første kun skulle have et enkelt lag 😛 Ja sådan kan det gå når jeg sidder og laver billeder og ser film samtidig 😛

Depend - 122

Product was sent to me for review

I forgot to stop at one coat on the index finger so all nails have 2 coats. I was watching a movie while doing this, so was a bit concentrated about that in stead 😛 But it covers perfectly with just 2 coats 😉

Depend – 122

23 comments

  1. Nr. 248 kan jeg da godt vise næste gang så 😛 Og nej desværre ikke 244. Fik foruden dem jeg har vist 245, 247, 248 og 251 🙂

 1. Hej, nøj altså!
  Jeg elsker din top bar med billeder, og tænkte om du ville indvie mig i hvilken lak du bruger på billede 4 fra venstre, der hvor der er sort base og smukke smukke prikker? GENIAL idé til negledesign! Har dog aldrig før set flasken, og er meget interesseret i at vide hvor den er fra ? 🙂

  1. Det er såmænd bare NfuOh 😀 Det er 61,64 og 65 jeg har brugt til at lave prikkerne med 🙂 Den kan ses her http://rijah.dk/2010/09/nfuoh-065.html og http://rijah.dk/2010/09/nailmail-eos-lip-balm.html og selve indlægget med prikkerne kan ses her http://rijah.dk/2010/09/dot-dot-dot.html
   Hvis du er interesseret i at købe nogen så kan du lige nu købe dem via Nailmail.se som bestiller dem hjem. Hvis du får en invitation af mig kan du få en rabat kupon på 5% 🙂 Men det er sidste dag for bestilling i dag, så du skal være hurtig. Men kan sige du får 3 lakke for cirka 339 SEK. ja og så selvfølgelig de 5% rabat 😉

 2. mærkeligt. Har de relanceret 122 men med glimmer i? :/ underligt. Min gamle 122 er nemlig bare shimmer

  1. Hm nej det er skam bare et shimmer der er i. Ikke nogen glitter stykker eller noget. Ser din meget anderledes ud da? 🙂

   1. kan være det er pga blitz der reflekterer eller billede så man ser det rigtig close up, for ligner bare at der er glitter i. ellers er det nemlig bar den samme. Med sådan et blåligt shimmer i. men ærgeligt at jeg har søgt med lys og lygte efter den inden jeg fandt en sælger på trendsales, og NU relancerer de den! hahaha så typisk!

 3. Årh, den ligner en über-shimmeret udgave af Pink Lady fra Gosh, min favorit rød-pink! Super smuk… Er glad for den er uden striber, den er jeg simpelthen nødt til at skulle have 🙂 Glæder mig til at se de to lyseblå, og så tror jeg ellers jeg kan færdigskrive min shoppeliste 😛

 4. Pingback: Depend – 122

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.