Sidste chance for at bestille NfuOh!

Så er det i morgen sidste udkald for at lægge en bestilling hos Nailmail.se hvis du vil købe NfuOh lakke med i denne omgang. Du skal bare ignorere hvis der står den ikke er på lager, fordi de vil hos viis.ee bestille hjem til lige netop vores bestilling 🙂 Så du kan enten hoppe ud i en af pakkerne som Karin har valgt at lave eller du kan vælge helt frit dem du har lyst til. Som jeg selv skrev sidst skal jeg have 62,63,66 af holoerne og 53 & 54 af flakies og en negleolie samt deres Aquabase til hololakke.

Så hvis du ikke har købt hos Nailmail før, skriv i en kommentar eller en mail til mig dit for og efternavn, at du gerne vil have en invitation og så får du det, samt en rabatkupon på 5%. Jeg får så også en rabatkupon ud af det på 5% men ellers ikke noget 🙂

3 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.