Chanel Mimosa

Som jeg hintede i går på Facebook siden så har jeg fået Chanel Mimosa ind af døren 😀 Og der var en del der var hurtige og gættede at det var lige netop det nyeste skud af de hypede Chanel neglelakker 😀 Jeg er rimelig sikker på den er opkaldt efter drinken af samme navne eller måske slægten af blomster Mimosa, som har bla. gule blomster, men det er jo bare rent gæt 😛 Det eneste minus jeg umiddelbart har ved den er, at den skal have virkelig mange lag for at blive pæn og dækkende over det hele. Pegefingeren har fået 3 lag hvor at resten har fået 4 lag, så det kræver en del for at gøre den pæn!

Men ikke desto mindre er farven jo super flot og virkelig sommerlig. Den har det kendte Chanel shimmer som der ikke er mange andre mærker formår at lave. Og jeg er helt 100% sikker på den her nok skal blive en sand landeplage både på fingre og tæer 🙂 Er du også blevet fristet?

The newest color from Chanel’s summer collection 2011. The gorgeous yellow summer color Mimosa. It takes a bit of coats for good coverage and I decided just to make them all fully covered. So 3 coats on index and 4 on the rest. So that’s quite a sheer polish. But nevertheless so pretty and I am sure it will be sold out in no time and another classic added to their bigger and bigger list must have colors 🙂 Are you getting this one?

20 comments

 1. Jeg bliver mere og mere fristet. Men tror bare, at det er en dille og ikke fordi jeg faktisk vil komme til at bruge den. Jeg har sådan et had/kærlighedsforhold til gul, haha 😛

  Men fin er den 😀

  1. Jeg er helt med på hvad du mener 😛 Jeg er heller ikke særlig vild med gul… men af en eller anden grund så er den her faktisk ret pæn 😛 Det må være prisen der trækker den op haha 😀

 2. Det er en pæn farve, dog er gul ikke min bedste farve og selvom jeg hele tiden har sagt at jeg ville have den tvivler jeg lidt nu hvor du fortæller den kræver så mange lag 🙁

  Jeg vil meget hellere have fingrene i Riva så 😀

  1. Jeg havde det godt på fornemmelsen allerede da jeg så de første billeder af den.. gul er aldrig god mht. lag 🙁 Jeg blev faktisk også lidt forelsket i den lyserøde fra deres kollektion Morning Rose iihh

 3. Ihh, den er jo smuk <3 Og den klær dig rigtig godt! Jeg må dog nøjes med Revlon Electric som ligger meget tæt på (jeg har vist den på bloggen hvis du vil sammenligne). Den kræver kun 2 lag, og desværre er jeg også en af dem, gul ikke klær, så jeg går kun med den når jeg trænger så meget til gul jeg ikke kan lade være 😉

  1. Tak 😀 Og ja den er ser jo ud til at være ret tæt på, så det jo fint at kunne spare lidt penge på den der 😀

  1. Ja den burde være i Matas, medmindre de er blevet revet med. Min matas i herlev havde den i hvert fald igår 🙂

 4. Jeg synes altid Chanels lakker er svære at lægge og generelt ikke dækker så godt. Ærgerligt for det er jo en pragtfuld farve 🙂

 5. Ville det ikke være en fordel i tilfælde som dette at lægge en hvid (og evt. billig 😉 ) lak først, og så den gule ovenpå? Tænker, at det måske ville kræve lidt færre lag, for at farven kommer frem. Men jeg er virkelig ikke særlig klog på neglelak, så jeg ved slet ikke, om man kan gøre det 😀 Synes godt nok den her gule farve er flot! Hvad er det for noget med 20% i Matas i dag? Kunne virkelig godt overveje at smutte forbi og bruge lidt penge på den her!

  1. Jo absolut det tror jeg vil hjælpe meget på at den dækker bedre 🙂 Så det tror jeg er værd at forsøge hvis man vil spare lidt på lakken. Mht. matas er det er et tilbud de har kørt med de sidste par dage 20% på alle neglelakker til deres club matas medlemmer, så tror da stadig du kan nå det 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.