Nilens Jord – 677

Vi tager lige en hurtig dagens neglelak fordi i dag skal jeg slappe helt af.. nå ja en enkelt opvask og et møde på job i to timer.. men ellers helt af…. Og så får jeg besøg af en veninde i aften. Så det bliver bare lige et hurtigt pip fra mig. Jeg har kredset om den her mange gange i Matas og den røg da også ned i kurven som en af de første 😛 Synes den er så smuk den her farve og så er den jo en rar neglelak når den er fra Nilens Jord. Den er både parfume-, parabene-, toulen- og formaldehyd fri. Og det kan vi jo godt li 😉

Den dækker som det kan ses ved 2 lag, men er næsten sikker på et enkelt tykt lag også kan gøre det.

Nilens Jord - 677

I have been thinking about getting this color so many times, but never got around to buying it before now. And wow I love it! I think its a really gorgeous color and since its without all of that nasty stuff its even better! Nilens Jord is a Danish make-up brand that was the first to remove perfume in Denmark back in 1997! And since then they where also the first to remove parabens and today their entire collections are without any of that. More info on this brand can be found on kosmetik.dk

Nilens Jord – 677

21 comments

    1. der må jeg lige vende tilbage til dig når jeg prøver den næste gang 😛 den her tog jeg af igen efter jeg havde taget billedet da jeg skulle prøve lakke 🙂 men fra min sidste lak jeg købte fra dem så var holdbarheden umiddelbart rigtig god 🙂 blot husk en overlak 😀

    1. iihh det er jo ikke noget du må spørge om 😛 som skrevet ovenover så tror jeg umiddelbart den holder helt fint, men må jo nok hellere få det testet 😛

  1. Den er virkelig smuk og jeg synes det er så dejligt at der ikke er alt det der gejl i deres neglelak….den er virkelig lugtfri også. Skønt 🙂

    1. Haha lugten er jeg vist nærmest blevet immun overfor, er i hvert fald ikke noget der genere mig mere.. medmindre det er nogen af billiglakkene der stinker af maling.. det kan man ikke undgå at næsen reagerer på 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.