Her sidder jeg så…

Jeg er inde på et forum hvor der for nyligt var et topic der gik ud på at man skulle vise ens skrivebord hvor man sidder og spiller(det er et gaming forum :P). Og så tænkte jeg det måske også var lidt spændende og se hvor jeg sidder og blogger fra og ikke mindst leger med neglelakkene 🙂 Så det første billede er der hvor jeg sidder, har Helmeren til højre og computeren til venstre. På det nederste billede kan man så se der hvor min kæreste sidder ved siden af og ja han roder ikke lige så meget som mig 😛 Eller også har han bare ikke ligeså mange ting han laver her som jeg 🙂 Lige nu sidder jeg i øvrigt med vatrondeller ud over det hele og fjerner glitter neglelak…. Det er bare ikke noget jeg er venner med!

Her sidder jeg så...Her sidder jeg så...

Here is where I spent a good amount of my spare time. Gaming and blogging and play with nail polish 😉

Her sidder jeg så…

16 comments

 1. Jeg synes altså det er sejt, du har så forskellige hobbyer som computerspil og neglelak 😀 Det er vildt fedt!
  Og så kan jeg rigtig godt lide jeres gulvtæppe 😉

  1. Hehe tak 😀 Jamen man er vel drengetøsepige ;D Hehe ja man må vel sige det var lidt af et fejlkøb eftersom der ik var nogen bebs alligevel, men jeg har nu lært at elske det 😀 Bamser og balloner, whats not to love? :D:D

  1. Haha tak, ja min kærestes er ret kedeligt.. forstår ikke hvorfor han ikke gør lidt mere ved det, vi bruger jo alligevel en del tid her 😀

 2. Hej (: hvor har du fået pusteaben henne? ku rigtig godt tinge mig sådan en – synes den er så sweet (: og er den god til at tørre neglene?

  1. Den har jeg købt på Urban Outfitters hjemmeside for et par år siden. Og jeg ved det faktisk ikke da jeg ikke rigtig har brugt den. Så hvis du virkelig gerne vil ha den kan du da godt købe den af mig? 🙂 Mener den kostede 60 kr.

   1. Tak for hjælpen og tilbudet, men tror bare jeg springer den over, ellers mange tak (:

 3. Næææ et fint kontor og hvor er din stol egentlig lækker. Den ser behagelig ud. Hvor er den fra? Og hvor er bordene fra? Evt. link til begge 🙂

  1. Stolen er købt for nylig i Danbo og hedder Minerva.. den ser ret god ud, men den er formet lidt mærkeligt, så vil egentlig ik anbefale den faktisk 🙁 Men du får selvfølgelig link alligevel så kan du jo selv bedømme 😀 http://www.danbomoebler.dk/produkter/kontorm%C3%B8bler.aspx?ProductID=PROD1882&show=Kontorm%C3%B8bler&p=Minerva%20kontorstol&by=Danbo
   Bordene er købt i Biva og de har dem desværre ikke længere 🙁 og kender ikke navnet på dem så ved ikke rigtig hvor man kan finde dem 🙁 Men det minder en del om det her http://www.ikea.com/dk/da/catalog/products/40111124 udfra billedet i hvert fald 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.